2/7/15

Γενικευμένη φτωχοποίηση = δικτατορία


Η δραχμή θα διαλύσει τους φτωχούς. Θα τους φέρει κάτω από εκεί που βρίσκονται σήμερα τα εκατομμύρια οι φτωχοί της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας με τα 100-200Ε το μήνα. Και θα τους φέρει κάτω από τα πάνω. Που είναι αβάσταχτο. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι ήρθαν στα 200Ε από τα 10Ε του σταλινοφασισμού που έζησαν. Γι' αυτό και σταυροκοπιούνται για την τύχη τους.

Οι Βαρεμένοι και οι Λαπαβίτσες έχουν πάρει τα μέτρα τους. Δε θα πάθουν τίποτα απολύτως, κέρδος θα βγάλουν. Οι οικονομίες των φτωχών θα εξανεμιστούν, τα χρέη τους θα μείνουν ίδια. Αυτό θα παράγει τεράστια κοινωνική ένταση την οποία αναγκαστικά θα εκμεταλλευτεί το σύστημα εξουσίας και οι περί τη δραχμή μαφίες του. Με προπαγάνδα, με αξιοπρέπεια, με δαιμονοποίηση κατά βούληση και άλλες τέτοιες κουταμάρες όπως πάντα μα πάντα γίνεται. Ο δρόμος για τη δικτατορία θα είναι πια διάπλατα ανοικτός. 

Αυτή είναι η ατελείωτη ιστορία του φασιστικο- κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού και πολύ απλοί λογικοί συλλογισμοί που απ΄ την τροχιά τους μόνο η τύχη μπορεί να σε βγάλει.

Δεν υπάρχει λοιπόν δεν ήξερα, δε φανταζόμουνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου