22/9/11

Η νομιμοποίηση του τίποτα


Σαλαγιάννης, Τζελέπης, Διαμαντίδης, Μερεντίτη.Τους έχετε ποτέ ακούσει; Μόνο αν ανήκετε στο πελατειακό τους δίκτυο. Βιογραφικά απόλυτων μετριοτήτων. Διαχρονικοί βουλευτές των Ελλήνων.

Αγανάκτησαν οι κύριοι και οι κυρίες και επιτέθηκαν στον Η. Μόσιαλο που αναφέρθηκε σε προνόμια βουλευτών. Το βιογραφικό του Η. Μόσιαλου ζυγίζει 1000 φορές όσο και των 4 σας μαζί. Τον Κο Μόσιαλο τον γνωρίζει η Ευρώπη. Εσάς σας γνωρίζουν οι πελάτες σας. Έχετε βέβαια δημοκρατική νομιμοποίηση και αυτό σας επιτρέπει, έτσι νομίζετε, να ξεχωρίζετε απ΄ τους κηπουρούς, τύπου Μόσιαλου. Μη στενοχωριέστε. Κανείς δεν θα σας την αμφισβητήσει, με την εξαίρεση ίσως ατόμων ηλιθίων όπως παλαιότερα ο Παττακός και σήμερα ο Φωτόπουλος.

Τη δημοκρατική σας νομιμοποίηση τη χρησιμοποιήσατε όμως για να καταστρέψετε τη χώρα! Την εξαγοράσατε με δανεικά χρήματα τρέχοντας από φιέστα σε φιέστα, απο διορισμό σε διορισμό. Υποβιβάσατε τη χώρα, διώξατε ό,  τι καλύτερο έχει στα πέρατα της οικουμένης, για να μείνετε μόνοι σας στο γήπεδο. Όπως οι οχετοί των Αθηναίων διώξανε απ΄ το Σαρωνικό τη δεκαετία του 70 τις τσιπούρες και τις συναγρίδες και αφήσανε πίσω τους παχιές, λιπαρές σαρδέλες. Γιατί αν η χώρα ήταν εκεί που θα μπορούσε να είναι εσείς θα ήσασταν σπίτι σας. Ούτε καν στον πάγκο. Το επιχείρημά σας περί νομιμοποίησης είναι έωλο, ανερμάτιστο.

Όπως ο Charberlain, αντί να κοιτάει απορημένος και εκστατικός το Χίτλερ να θεριεύει, παραιτήθηκε απ΄ τη νομιμοποίησή του και άνοιξε το δρόμο στον Churchill, έτσι και εσείς αντί να παριστάνετε τους θιγμένους και να γκρινιάζετε, καλοπληρωμένοι, στους διαδρόμους της Βουλής για το μνημόνιο και το ΔΝΤ θα έπρεπε να κρύβεστε, παίρνοντας παράδειγμα απ΄ τους απόλυτα επιτυχώς εξαφανισμένους, τους τάχα αντιπάλους σας, το Βούδα της Ραφήνας και τη δική του, ανεκδιήγητη κι΄ αυτή, παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου