31/5/12

Παγκάλιες υποσχέσεις


Πριν από 1 χρόνο, την 1η Ιούνη του 2011 ο Κος Πάγκαλος ανακοίνωσε λίστα με 75 οργανισμούς του δημοσίου που θα έκλειναν με στόχο την εξοικονόμηση 3 δισ. Ευρώ.

τον ερχόμενο Οκτώβριο (2011) θα ανακοινωθεί το νέο πακέτο συγχωνεύσεων-καταργήσεων οργανισμών του Δημοσίου. Στόχος της κυβέρνησης είναι η εξοικονόμηση 2,7 δισ. ευρώ ετησίως μέσω της μείωσης των φορέων του Δημοσίου. Σε αυτούς υπηρετούν 7.000 άτομα , τα οποία” , όπως τόνισε ο κ. Πάγκαλος, “δεν πρόκειται να απολυθούν αλλά θα αξιοποιηθούν μέσα από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. 

Παρατηρήσεις:
  • Πολύ καλά το σκεφθήκατε κύριε Πάγκαλε! Πρόκειται για το βόθρο της ελληνικής κονωνίας. Την απάτη του ψευτο- επιχειρηματικού κράτους που έχει φορτώσει με τη βρωμιά και τη διαφθορά του μια βαριά σκιά σε όλον τον πραγματικό κοινωνικό- δημόσιο τομέα της χώρας, στις νοσηλεύτριες και στους δάσκαλους και στους αστυφύλακες.
  • Δεν κάνατε όμως τίποτα κύριε Πάγκαλε! Πάει ο Οκτώβρης, πάει και ο Νοέμβρης, μπήκαν τα Χριστούγεννα έφυγε το Πάσχα, ήρθε και ξανάρθε η Τρόικα κι ακόμα τα 2.7 δις σπαταλιώνται σε γελοίους οργανισμούς. Την ίδια στιγμή περίπου εκατό χιλιάδες περάσανε στην ανεργία. Με τα 2.7 δις που πετάτε σε γελοιότητες μπορούσατε να μοιράζετε από 30 χιλιάρικα το χρόνο στον κάθε νέο άνεργο. Βέβαια, θα μου πείτε, άλλο ο μπαρουτοκαπνισμένος κομματικός στρατός σας και άλλος ο κάθε τυχαίος άνεργος.
  • Αποκαλύψατε και την αριθμητική της διαφθοράς κύριε Πάγκαλε. 7.000 υπάλληλοι να κοπρίζουν και να κοστίζουν 2.7 δις !!!! Η μισθοδοσία τους δεν ξεπερνά τα 7.000 x 35.000 = 240 εκατ. Ευρώ !! Ούτε το 10%. Το υπόλοιπο 90%+ ας βάλει ο νους του κάθε ένα τι μπορεί να είναι... Και για να σας δώσω μια προσωπική εκδοχή τι γίνονται αυτά τα υπόλοιπα δις (2.7 δις – 240 εκ) που λείπουν...
  • ...σε κανά δυο από τα επιχειρηματικά αυτά θηρία που το στρατό τους σιτίζετε, αφού έχετε εξευτελίσει και ενοχοποιήσει τον Ελληνικό λαό, και για να μιλάμε συγκεκριμένα στον ΟΔΔΥ και στον ΕΟΜΜΕΧ, έχω προσωπικά να σας εγχειρίσω και μερικά ονόματα από δικά σας λαμόγια, που προκηρύσσανε πανάκριβες και καταφανώς άχρηστες μελέτες με 70% μίζα (περίπτωση ΟΔΔΥ). Φεύγουν τώρα οι Φωτόπουλοι και παλεύετε να κρατηθείτε μες το παιγνίδι αλλά “ο καιρός εγγύς” κύριε Aντιπρόεδρε ή τι άλλο στην ευχή είστε σήμερα. 

    Ο Άκης έχει μοναξιές χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ μόνος. Άδικο!

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή