5/5/12

Αδύναμη κοινωνία, δυνατά άκρα


Τα κόμματα της βουλής και της φαυλοκρατίας, βρωμίσανε στην προεκλογική περίοδο, τον τόπο με τις αφίσες, τα χαρτάκια και όλα τα άλλα αναχρονιστικά είδη προβολής τους, που χρηματοδοτηθήκανε για πολλοστή φορά με οργανωμένη ληστεία των ταμείων μιας χρεοκοπημένης χώρας.

Νεόκοποι κομματάρχες αλλά καθιερωμένοι φαυλοκράτες, όπως ο Καμμένος, κάνανε ακριβώς το ίδιο, χρηματοδοτούμενοι από άλλα, άγνωστα, ταμεία. Γεμίσανε όλη την πόλη του Ηρακλείου με τη φωτογραφία του κύριου αυτού να κραδαίνει το παχύ του δάκτυλο, μπλοκάρανε για 4-5 ώρες το κέντρο της πόλης αν και δεν ήταν πάνω από τετρακόσια ατομα, γεμίσανε καπνούς την παραλία και αφήσανε πίσω τους τόνους σκουπίδια.

Η βασική ανεξαρτησία που πρέπει εξασφαλίσει η χώρα, είναι έναντι της αισθητικής αθλιότητας, σπατάλης, βλακείας και ρύπανσης που κομίζουν οι διάφοροι Καμμένοι.

Tέλος, όταν συντομα η χρυσή αυγη ανέβει στο βήμα της βουλής, καλύτερα οι κομματοκράτορες των ΠΑΣΟΚ/ ΝΔ και οι κλακαδόροι τους της "αριστεράς" να μην αρχίσουν τις φωνασκίες και τις λοιπές τζάμπα μαγκιές. Ας καμαρώσουν νηφάλιοι τον Φρανκενστάιν τους και ας εκτονώσουν την όποια αδρεναλίνη τους μουτζώνοντας ο ένας τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου