29/4/10

Αϊ χάσου ρε Μαϊλη

Στις ειδήσεις του MEGΑ, την Πέμπτη 29 Απρίλη, ο Μαϊλης του ΚΚΕ μας δήλωσε απερίφραστα ότι διαφωνεί με το Σύνταγμα!

Ο Μαϊλης και το ΚΚΕ βρίσκονται κατά τα φαινόμενα σε “επαναστατική” ετοιμότητα. Το ότι εκλέχτηκε πρόσφατα κυβέρνηση με σαρωτική πλειοψηφία δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τον αυτόκλητο αυτόν εργολάβο της εργατικής τάξης και θιασώτη της δικτατορίας του "προλεταριάτου" στα λόγια και της νομενκλατούρας του κόμματος στην πράξη.

Θα πρέπει βέβαια να ομολογήσει κανείς ότι, αναφορικά με την παρουσία και δράση του ΔΝΤ στη χώρα υπάρχουν πράγματι δυο απόψεις που είναι λογικά στέρεες και δεν είναι κακομοίρικες και γελοίες.
  • Η μια (ΚΚΕ, Τσίπρας), που προτείνει την έφοδο στην πλουτοκρατία και τους έχοντες και κατέχοντες, και είναι βέβαιο ότι θα την επιχειρήσει το επόμενο διάστημα
  • Η άλλη, που προτείνει έφοδο στο τεράστιο διεφθαρμένο και άχρηστο κράτος
Ο Μαίλης όμως είναι ηθικά εκτεθειμένος. Βαρύτατα.

Η ιδεολογία του παρότι είχε για 60 χρόνια το μισό πλανήτη κατέρρευσε σε μια νύχτα. Δεν έριξε ούτε μια, ούτε ΜΙΑ, πιστολιά. ΠΟΥΘΕΝΑ!!. Τόσο πολύ πιστεύανε αυτό που κάνανε. Οι αρχιξεφτίλες! Αυτό δε τον προβληματίζει καθόλου; Τέτοια ξεφτίλα ούτε οι Ναζί. Κάποιοι απ΄ αυτούς αυτοκτόνησαν, κάποιοι κάνανε μέχρι και αντάρτικο για λίγους μήνες, μέχρι να τους ξεβράσει η ιστορία στον ίδιο καλάθι που ξέβρασε και το σοβιετικό κομμουνισμό.

Ο απολογισμός τώρα. Μετά από 60 χρόνια κομμουνισμό γέμισε ο πλανήτης ξανθιές πουτάνες και βρωμερούς μαφιόζους, όλοι τους (οι μαφιόζοι και όχι οι πουτάνες) τέως κομμουνιστές, και σήμερα αρχικαπιταλιστές. Η Ελούντα και η Κύπρος είναι γεμάτη από δαύτους.

Ο κομμουνισμός του Μαϊλη ζει και στην Κίνα, ένα στυγνό καπιταλιστικό κράτος όπου η εργατιά πληρώνεται με 100 δολάρια το μήνα ενώ απ΄ την άλλη Κινέζοι φιγουράρουν πια στις πρώτες θέσεις των πλουσίων του πλανήτη. Για την ακρίβεια η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου είναι Κινέζα και φυσικά, μέλος του κόμματος και κομμουνίστρια!!! http://www.treehugger.com/files/2006/10/worlds_richest.php

Μπράβο στη σύντροφο υπερ- δισεκατομμυριούχο!

Βεβαια ο Μαϊλης θα μας πει ότι αυτοί είναι προδότες, κ.λπ. Και γιατί βρε απολίθωμα-Μαϊλη θα πρέπει να δεχθούμε τη θεωρητική άρα άχρηστη άποψη περί κομμουνισμού που έχεις εσύ και μερικές χιλιάδες Έλληνες, και όχι την πρακτική άρα χρήσιμη για συμπεράσματα, κάτι δις. Κινέζων; Στη θεωρία προτιμώ τη θρησκεία που υπόσχεται παράδεισο στον Ουρανό και όχι στη ...Βουλγαρία.

Τέλος, κατά τoν Μαϊλη, ο κομμουνισμός ζει και στη Βόρεια Κορέα, το τρισβάρβαρο φασιστικό καθεστώς, όπου ο λαός πεθαίνει από την πείνα, την ανέχεια για να καλοπερνάει αυτό το παχύδερμο που κυβερνάει με την κτηνώδη παρέα του. Σημείωση: Ποτέ, κανένας, στην Ελλάδα δεν έκανε μια διαδήλωση γι' αυτή την κτηνωδία που λέγεται Βόρεια Κορέα.

Αϊ χάσου ρε Μαϊλη που διαφωνείς και με το Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου