15/1/16

Γιατί δε θα γίνουν ούτε 100Ε επενδύσεις


Έχει πει ποτέ ο Συριζα ΝΑΙ σε επένδυση; Θα υπήρχε ποτέ σήμερα Αλουμίνα, Διυλιστήρια, Ναυπηγείο, οποιαδήποτε βιομηχανική μονάδα με τον Σκουρλέτη στα πράγματα; Ασφαλώς όχι.

Εδώ για το πλέον αναπόφευκτο και προφανές, μια επένδυση διαχείρισης απορριμμάτων, που όλες οι πολιτισμένες χώρες έχουν συχνά μέσα στην ίδια τους την πόλη (τεράστια μονάδα καύσης στερεών απορριμμάτων στο Βόρειο Λονδίνο) και έγινε αυτό που έγινε στην Κερατέα. Ο λαϊκισμός και η άγνοια αμφισβήτησαν και ματαίωσαν επενδύσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποβεί εξαιρετικά σημαντικές και για την ανάπτυξη της περιοχής και για το ίδιο το περιβάλλον.

Η συνεχής άρνηση χαϊδεύει τις φοβίες του κόσμου. Γι' αυτό υπάρχει. Για να εξαργυρώνεται αργότερα με την κατάληψη και καταλήστευση του κράτους που βρίσκεται σήμερα σε πλήρη εξέλιξη απ΄ τους εθνο- σοσιαλιστές, έχοντας πάρει τη σκυτάλη απ΄ τους προηγούμενους λήσταρχους των πασοκ/ νδ.

Παράπλευρη απώλεια η πλήρης αποβλάκωση της κοινωνίας που δεν μαθαίνει ποτέ να συζητά, να παίρνει ευθύνες, να αποφασίζει και μένει έρμαια σε ποικίλες φοβίες και αποσβολωμένη μπρος στην επιθετική μανία των εκάστοτε κρατικιστικών συμμοριών.

Όταν όμως μια κοινωνία παρακολουθεί άπραγη τους νέους να μεταναστεύουν και να σαπίζουν στην ανεργία, δεν είναι απλά αποβλακωμένη.

Είναι ανήθικη μέχρι το μεδούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου