24/3/13

Τα οχι και τα ΟΧΙ

Ζήσαμε μια φτηνή έξαρση τη βδομάδα που πέρασε. Για το “όχι” της Κύπρου. Γρήγορα όμως γυρίσαμε στα ίδια. Φάνηκε έτσι, για μια ακόμη φορά, ότι δεν είναι η κακιά η Μέρκελ που φταίει αλλά η ανικανότητα του κυπριακού πολιτικού συστήματος, που φωνασκεί με λερωμένη τη φωλιά του, κωλυσιεργεί για πολλούς μήνες, ενώ είναι σε πλήρη γνώση της δεινής κατάστασης που βρίσκεται, και δεν έχει κανένα σχέδιο. Και συντηρεί και ανόητους μύθους για το Μόσκοβο που θα έρθει να μας σώσει.

==
Δεν είναι εύκολο σε Έλλαδίτη να δίνει συμβουλές σε Κύπριο. Γιατί οι Ελλαδίτες έχουν την κύρια ευθύνη που φώλιασαν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Γιατί τα ζώα που απαντούσαν στο όνομα Ιωαννίδης και Ντερτιλής, Ελλαδίτες ήταν. Γιατί οι αλήτες τύπου Τσοβόλα, που τα έδωσαν όλα, και έδωσαν και σε σας 4 δις σαβουρο-ομόλογα, ενός απόλυτα διεφθαρμένου και παραλυμένου κράτους, Ελλαδίτες ήταν.

Έχετε υποδειγματική τουριστική βιομηχανία, ναυτιλία. Έχετε ευέλικτο και όχι σοβιετικό κράτος όπως έχουμε εμείς. Κράτος που δεν εχθρεύεται θανάσιμα τη μη κρατιοκοδίατη και μη σάπια, επιχειρηματικότητα. Έχετε καθαρούς δρόμους, που εμείς δεν έχουμε, αυτοκινητόδρομους που σας κόστισαν 2ΜΕ το χιλιόμετρο ενώ σε εμάς κόστισαν 6ΜΕ το χιλιόμετρο και είναι και τρισχειρότεροι. Και πολλά άλλα.

Έχετε όμως και μια μεγάλη ντροπή. Στεγάζετε χρήματα διεθνών αλητών, των μετα-κομμουνιστών μαφιόζων της Σοβιετικής Ένωσης. Είναι κοινό μυστικό ότι τα δεκάδες δις των ρώσων καταθετών στην Κύπρο ήταν μέρισμα από την πιο άγρια εκμετάλλευση γυναικών και παιδιών, πωλήσεις όπλων και ναρκωτικών. Σε όλον τον κόσμο.

Κάθε μαύρο δις Ρώσων, διαιρέστε το με, ας πούμε 50Ε, που αφήνει το κέρδος απ΄ τη βιομηχανία του σεξ. Αντιστοιχεί με 20 εκτομμύρια βιασμών. Και τα δις δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Είναι πολλές δεκάδες τα δις των Ρώσων στην Κύπρο και ένα μεγάλο μέρος τους είναι τέτοιας προέλευσης.

Αντίστοιχους λογαριασμούς μπορείτε να κάνετε και για τα καλάσνικωφ και την ηρωίνη.

Αυτό είναι το ΟΧΙ που πρέπει να πείτε.

==

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για ανήθικη στάση της ΕΕ απέναντι στην Κύπρο. Αυστηρότητα δυσανάλογη σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν αλλού, μαζί και στην Ελλάδα. Όπως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι ο.... Σόιμπλε.

Όταν είσαι με την παλάμη ανοικτή, αυτά, αν θέλεις να είσαι αξιοπρεπής και όχι τζάμπα μάγκας, είναι λεπτομέρειες. Όσο νωρίτερα το αντιλαμβάνεται κανείς τόσο πιο πιθανό είναι να βρει την άκρη. Αν έχεις πάλι σιχαθεί το Σόιμπλε, τυπώνεις τις λίρες σου και βγαίνεις με αυτές στον κόσμο. Κι όπου σε βγάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου