27/7/16

Περι ισλαμικού τεμένους


Το Κοράνι είναι ένα εγκληματικό βιβλίο όπως είναι και η Παλαιά Διαθήκη. Και τα δυο δοξολογούν και προτρέπουν σε ασταμάτητη και φρικαλέα βία.

Οι πιστοί της Π. Διαθήκης έχουν βρει τον τρόπο τους και συνυπάρχουν με το εγκληματικό τους αφήγημα χωρίς να παίρνουν κατά κυριολεξία τις επιταγές του. Τι κι αν σταμάτησε ο Γιαχβέ τον ήλιο για να προλάβει ο Ιησούς του Ναυή να κατακρεουργήσει όλον τον πληθυσμό της Μακηδά, και να προτρέπει μετά σε ανάλογες "ανδραγαθίες"; Δεκάρα δε δίνουν πια οι πιστοί Εβραίοι για αυτές τις μπούρδες. Παρανοϊκό; Πιθανά! Αλλά ποιος είπε ότι οι θρησκείες άπτονται της λογικής.

Οι πιστοί του Κορανίου δεν τον έχουν βρει τον τρόπο τους. Πολλοί το έχουν πάρει σοβαρά, κατά γράμμα. Και σίγουρα δεν τον έχουν βρει τον τρόπο οι ηγεσίες του (Σ. Αραβία, κ.λπ) πράγμα που καθιστά το πρόβλημα ακόμη πιο δυσεπίλυτο σε σύντομο ορίζοντα.

Τι γίνεται λοιπόν με τους δικούς μας; Σε ποια κατηγορία ανήκουν; Κυρίως, τι λέει ηγεσία τους, όποια και αν είναι αυτή. Αποκηρύσσει τη βία ή την έχει στο μυαλό της;

Ιδού λοιπόν ένα τεστ!

Να πάρουν πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος, για την εξαφάνιση της κλειτοριδεκτομής από τη χώρα, ως πράξης τρισβάρβαρης. Μόλις ανακοινώσουν αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο πάμε και στην εκτόπιση της Σαρίας από το δημόσιο χώρο, ως ασύμβατης με κάθε έννοια δικαίου. Μόλις έχουμε επιτυχία και εδώ, κατασκευάζουμε το τέμενος και δοξολογούμε παρέα τον Αλλάχ. Μεταξύ των δυο φάσεων φτιάχνουμε τα σχέδια.

Αν κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν... στο υπόγειο. Μαζί με την Κόζα Νόστρα και τους κυριολεκτικούς- αλλά ευτυχώς μάλλον ανύπαρκτους πια- οπαδούς του Ιησού του Ναυή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου