7/4/15

Οι "αναρχικοί" τζιχαντιστές στην Ελλάδα

(με αφορμή τους πρόσφατους βανδαλισμούς των ψευτο-αναρχικών της Αθήνας)

Πιερ Προυντόν “Η ελευθερία είναι η μητέρα της τάξης”

Όταν στην Ελλάδα η δεξιά ερωτοτροπεί για δεκαετίες με τις κοτζαμπάσικες πρακτικές, όταν η αριστερά ενθουσιάζεται με τις ουρές της Βενεζουέλας (και της σοβιετίας παλιότερα) και μένει αδιάφορη με τη σκανδιναβική εκδοχή του σοσιαλισμού αλλά και με τη βιετναμέζικη, που αγωνίζεται αθόρυβα ενάντια στη φτώχεια και απελευθερώνει σήμερα την ενέργεια, τι στ΄ αλήθεια να περιμένει κανείς απ΄ τους ντόπιους “αναρχικούς”;

Αγράμματοι, κομπλεξικοί και δομικά ανίκανοι για το οτιδήποτε μη καταστροφικό, ηδονίζονται να αποκεφαλίζουν την Κυβέλη και να μουτζουρώνουν τον Παλαμά. Τζιχαντιστές του κόλου, με τα λεφτά του μπαμπά.

Κι όμως- πανηλίθιοι Έλληνες “αναρχικοί”- ο αναρχισμός έχει προχωρήσει ξέρετε ως σκέψη. Δεν έχει κολλήσει στον 19ο αιώνα όπου εσείς ακόμη αναπνέετε.

Ανοίξτε κανένα site στον πολιτισμένο κόσμο, μήπως ανοίξουν τα σφραγισμένα ματάκια σας. Διαβάστε για anarchocapitalism, για σχολή της Βιέννης, για Ludwig von Mises. Μπείτε στο http://www.dailyanarchist.com/ να ξεαραχνιάσει λίγο το μυαλό σας. Σκεφτείτε, αν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, γιατί τα αναρχο-καπιταλιστικά site στις ΗΠΑ έχουν 60.000 μέλη, ανοδικά και τα αναρχο-κομμουνιστικά 10.000 καθοδικά.

“Αναρχικοί”- τζιχαντιστές του κόλου με τα λεφτά του μπαμπά, οι βλακείες που έχετε μες στο κλούβιο σας μυαλό μόνο στην Ελλάδα περνιούνται πια για αναρχισμός. Αυτή είναι η χειρότερη δυστυχία σας, κι ευτυχώς που σας προφύλαξε η φύση δίνοντάς σας βλακεία ατέλειωτη ώστε να μην το καταλαβαίνετε.

Όλα τα υπό εξαφάνιση πολιτικά είδη τα έχουμε μαζέψει σ΄ αυτή τη χώρα. Ο “αναρχισμός” θα ήταν η εξαίρεση; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου