9/12/14

Βράβευση σεναρίου ταινίας μεγαλου μήκους

Δοκίμασα να μετατρέψω το πρόσφατο βιβλίο μου “Φεγγαρόφωτο” σε σενάριο (κατηγορία: ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ) και κατάφερα να αποσπάσω έπαινο στον πρώτο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων, με 270 υποψηφιότητες. Η βράβευση έγινε χθες, Δευτέρα 08 Δεκέμβρη, στο Μ. Κακογιάννης, στην Αθήνα

http://senariografoi.gr/gr/news/stories/i810

Τώρα ψάχνω τον σκηνοθέτη...

Κυρίως όμως χάρηκα που είδα ότι το συγκεκριμένο οικοσύστημα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Βρέθηκα, έστω και ως νέος (στο είδος όχι στην ηλικία) και ως μύγα μες στο γάλα, δίπλα σε πολύ αξιόλογα άτομα (Κακουλίδης, Μάρκαρης), και μέσα σε σοβαρές και ποιοτικές διαδικασίες. Γνώρισα και έναν εξαιρετικό, δραστήριο και πολιτισμένο πρόεδρο, τον Α.Κακκαβά.

Χάρηκα τέλος και συγκινήθηκα που είδα και γνώρισα πολύ νέο κόσμο, αποφασισμένο να φτιάξει όχι να χαλάσει. Κόσμο που δεν το βάζει κάτω.

Εκτός απ΄ την αγάπη μου τους στέλνω και την πρόκλησή μου για το 2015. Τώρα πια είμαι έμπειρος!

2 σχόλια:

  1. Πολλά πολλά συγχαρητήρια Νίκο. Μέσα από τις δραστηριότητές μας είμαστε τα ζωντανά παραδείγματα για τους μαθητές μας. Αυτού του νέου κόσμου που ονειρευόμαστε.
    Γιάννης Καλιακάτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο συγχαρητήρια. Με τις δραστηριότητές μας γινόμαστε τα απτά παραδείγματα των μαθητών μας που θα οικοδομήσουν το νέο κόσμο που ονειρευόμαστε. Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι
    Γιάννης Καλιακάτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή