27/2/08

Γιατί η Κα Τσέκου είναι φυλακή;

Τι καταλαβαίνει ο μέσος Έλληνας από την ιστορία της Τσέκου και του Ζαχόπουλου;

Ότι η Κα Τσέκου, 35 ετών, άνεργη και με το άγχος της κρίσιμης ηλικίας, όσον αφορά το θέμα της οικογένειας, έκανε υστερόβουλα τα γλυκά μάτια στον Κο Ζαχόπουλο, άτομο όχι ιδιαίτερων αισθητικών προδιαγραφών, με ογκωδέστατη κοιλιά, μεξικάνικη μουστάκα και αφάσιο χαμόγελο.

'Οτι ο Κος Ζαχόπουλος, ηλιθίως, πίστεψε οτι η Κα Τσέκου τον είχε ερωτευτεί. Λέγω ηλιθίως διότι αν επρόκειτο για μια απλή σεξουαλική πράξη άνευ “'έρωτα” ο Κος Ζαχόπουλος θα μπορούσε να βρει ανταπόκριση από πλήθος ανατολικοευρωπαίες, εικοσάρες και δίμετρες.

Μια παρένθεση. Στο σημείο αυτό καλοί μου φίλοι μου είπαν ότι δεν ήταν “έρωτας” αλλά η απίστευτη ηδονή που προκαλεί η άσκηση της εξουσίας. Ίσως νάναι κι έτσι και ο Κος Ζαχόπουλος να μην ήταν αφελής αλλά να ένοιωθε εξουσιαστικές ηδονές πρωτόγνωρες που εμείς οι υπόλοιποι ποτέ δε θα βιώσουμε.

Ότι η Κα Τσέκου έκανε κάποια δήλωση του τύπου “Κοίταξε να δεις Ζαχόπουλε, ή με διορίζεις ή σε παίρνει και σε σηκώνει με το βίντεο που σου έχω τραβήξει”.

Ότι ο Κος Ζαχόπουλος ένοιωσε να φεύγει η γη κάτω απ΄ τα πόδια του, ίσως- έτσι διαδίδεται- να θυμήθηκε και βαρύγδουπες και ανεπίτρεπτες δηλώσεις σεξουαλικής υπεροχής, που αφελώς είχε κάνει σε στιγμές ερωτικής κορύφωσης. Είδε και ένοιωσε την αποφασιστικότητα της υφισταμένης- “ερωμένης” του, ένοιωσε και είδε ότι δεν ήταν δα και κανένας Άδωνις και, σε μια στιγμή καθολικής απόγνωσης και απογοήτευσης, έπεσε στο κενό.

Υπάρχει κανένας 'Eλληνας που έχει άλλη ερμηνεία για το “ειδύλλιο” Τσέκου - Ζαχόπουλου;

Τυχερός ο Κος Ζαχόπουλος αλλά η Κα Τσέκου γιατί να είναι φυλακή;

Ακόμη και πορνίδιο να θεωρήσουμε την Κα Τσέκου είναι αυτό παράνομο; Ασφαλώς όχι. Μόνο στη Σουηδία είναι παράνομη η πορνεία.

Εκβιασμός μήπως; Μα κάθε μέρα υπολογίζω σε εκατοντάδες τις κουβέντες του τύπου “Ή μου κάνεις .... ή σου κάνω ....” Δηλαδή αν κάποιος ή κάποια, μετά από μια τέτοια στιχομυθία, βγει στο μπαλκόνι και πέσει, υπάρχει εκβιασμός ικανός σε σε κλείσει φυλακή;

Ρώτησα και ξαναρώτησα δικηγόρους και απάντηση δεν πήρα. Νομική βάση δε φαίνεται να υπάρχει.

Αυτό όμως που υπάρχει, και που το καταλαβαίνει ο καθένας, είναι ότι η Κα Τσέκου είναι η τελευταία ρόδα του ζουρνά. Μάλλον αυτό πληρώνει.

Δυστυχώς στη χώρα μας η εξουσία τη βγάζει πάντα λάδι. Κι ας νοιώθει ανυπέρβλητες και ακατανόητες για μας τους πολλούς ερωτικές ηδονές.

Αν υπάρχει ένας λόγος να έχουμε εξουσία αυτός είναι για να διαχειρίζεται τις ευθύνες. Για να έχουμε κάπου να φορτώνουμε τις ευθύνες. Χωρίς να τις μεταθέτει στην κάθε Κα Τζέκου.

Εξουσία = ευθύνη. Εξ΄ ορισμού.


'Εχει καταρρεύσει αυτή η προφανής εξίσωση. Ο Κος Ζαχόπουλος και οι διάφοροι με τις σακούλες με τα εκατομμύρια , η πολιτική και η οικονομική εξουσία, στο απυρόβλητο, ελεύθεροι και ασύδοτοι.

Και μια καημένη η Κα Τσέκου να οδηγείται δεκάδες φορές στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, με παραμορφωμένη τη μούρη. Και μετά στη στενή.

Λες και η μούρη του Ζαχόπουλου εκτός από υψηλή αισθητική εκπέμπει και ανυπέρβλητη ηθική, τέτοια που να μας επιτρέπει να τη βλέπουμε και να την καμαρώνουμε χωρίς ψηφιακή παραμόρφωση, όπως επιβάλεται για την κακιά μάγισα, την Κα Τσέκου .

Δεν υπάρει κάποια αδικία προδηλέστατη;

Κανένα σχόλια από κανένα κόμμα μήπως;

Μπα, τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου